Kunstnagels

 

Nagels kunnen door verschillende manieren worden verlengd en of verstevigd.

Elk systeem heeft zijn eigen manier van aanbrengen. De verhalen dat acryl sterker is dan gel-nagels of anders om is dan ook een fabel. Mits goed aangebracht is er geen verschil in stevigheid van het product.

  • Bij Acryl word er een poeder en een vloeistof gebruikt, dit wordt op de nagel geplaatst en dmv een penseel boetseer je het product. acryl word uit zichzelf hard.
  • Gel is een zachte substantie welke op de nagel gemodelleerd word, deze wordt pas hard wanneer het onder een uv-lamp is geweest.

Nagels kunnen verlengd worden dmv tips en of sjablonen,

  • Tips zijn voorgevormde nagels, deze worden op het uiteinde van de natuurlijke nagel geplakt waarna er product over gaat om het te verstevigen.
  • Sjablonen zijn malletjes die onder de nagels geplaatst worden, deze sluiten aan aan de natuurlijke nagel waarna er met product een nagel gestyleerd zal worden.

De hechting van de nagels is afhankelijk van diverse factoren, de conditie van de natuurlijke nagel, hormoonschommelingen, maar ook medicijn gebruik kan invloed hebben op de hechting van de kunstnagels. Het is daarom ook van belang dat u evt bijzonderheden meld. Mochten er zich problemen voordoen dan kunnen we gericht naar een oplossing zoeken.

Ook wanneer u al in het bezit bent van mooie nagels, dan kunt u deze ook laten verstevigen. Er wordt dan een laagje aangebracht zodat ze niet snel zullen breken of scheuren. Ook hierbij kunt u kiezen voor bv. French Manicure.

 

Bij Ilse's nagelstyling word er gewerkt volgens de richtlijnen van Algemene Sociale Hygiëne.( certificaat aanwezig)

 

Hoe u uw nagels het beste kunt onderhouden.

 U heeft een mooie set gel-nagels laten zetten, en om deze ook echt mooi te houden zijn hier een paar adviezen.

 *   Zorg dat u minimaal 1 keer per dag uw nagelriemen insmeert met verzorgende nagelriemolie. Dit houdt uw nagelriemen en nagels soepel waardoor ze minder snel beschadigen wanneer u ze stoot.

 *    Als u uw nagels zelf wilt vijlen gebruik dan altijd een papiervijl. Deze zijn te koop bij uw nagelstyliste. Stalen vijlen laten de nagels smelten. Knip NOOIT in uw kunstnagel, deze zal breken en scheuren.

 *    Als u nagellak wilt verwijderen gebruik dan nagellakremover ZONDER aceton.

 *    De eerste 24 uur harden de nagels nog uit. Vermijd daarom stoten en tikken.

 *   Door stoten en peuteren aan de nagels kunnen luchtrandjes ontstaan. Wanneer u dit opmerkt is het raadzaam om uw nagels eerder bij te laten werken, en vooral niet aan de randjes te peuteren.!!! Anders heeft u kans dat er bacteriën onder komen en u daardoor een schimmel oploopt.

   Meld altijd wanneer u medicijnen gebruikt, dit kan invloed hebben op de nagels. Deze kunnen loslaten of afvallen / breken.

 *    Als u veel met uw handen in het water zit is het raadzaam handschoenen te dragen, omdat u anders de kans loopt een groenschimmel op te lopen.

 *    Ook wanneer u in de tuin werkt gelieve handschoenen te dragen. In aarde zitten veel schimmels en gisten die onder uw nagel voor schade kunnen zorgen.

 *    Wanneer u uw nagels aan de onderkant wilt schoonmaken, kunt u dat makkelijk doen door met wat water en een (oude) tandenborstel of nagelborstel  de onderkant schoon te borstelen.  

     Gebruik uw nagels niet als gereedschap, behandel ze met zorg.

 

 

Belangrijke punten op een rij:

  • U heeft op iedere nieuwe set gelnagels 1 week garantie. (zie algemene voorwaarden)
  • Tijdens een nabehandeling zijn 2 reparaties inbegrepen.
  • Nagels worden uitsluitend gezet boven de 16 jaar. Mits schriftelijke of mondelinge  toestemming van de ouders.